Tere, minu nimi on Tatjana!

Blogi

Kommenteeri
Selline lause sobib alustama ükskõik millist elu situatsiooni - kohtumine, kõne, kirjutis. Oma esimeses artiklis proovin Sulle anda edasi mõned infokillud/faktid, et Sul oleks lihtsam mind endale ette kujutada, juhul kui Sa pole mingil põhjusel veel minuga kohtunud ja kui järgnev info Sulle üldse huvi võiks pakkuda...

Tänase päeva seisuga olen värske 30.aastane noor naine (sünnipäev oli eelmise aasta lõpus, nagu ta iga aasta kipub olema, 24.12, sünniaastaks siis 1987). Olen 170 cm pikk, mõni päev tagasi kaalusin 66 kg (arvan, et see on puhas lihas, mis nii palju kaalub). 


Olen pärit väiksest linnast Lääne-Virumaalt, Kunda. Seal kasvasin üles, käisin muusikakoolis (kokku 11 aastat - klaver, kitarr + kontrobass ja trummid), kunstiringis,
võrkpalli trennis, kuigi hea meelega oleksin teinud kergejõustikut (kaugushüpe, lühikesed
distantsid). Aga tuli teha seda, mida väikses kohas teha saab. Pärast gümnaasiumi lõpetamist (uhkustan, lõpetasin kuldmedaliga) kolisin elama pealinna. 
Omandasin kõrghariduse hotellimajanduse erialal, samal aastal läksin edasi õppima massaaži. Pisut alla kahe aasta kestis õpe, spetsialiseerusin spordimassööriks. 
Mängisin ka pärast kooli lõpetamist võrkpalli. Mingil hetkel oli aeg edasi liikuda ning tegin liitumise spordiklubiga. 2017aasta septembris sai täis neli aastat jõusaalis käimist. Kord jäin jutustama Kaiaga, kes küsis, kas ma pole mõelnud personaaltreeneri koolitusele minna. Huvitav mõte. Guugeldasin ja ülinatukese mõtlemise järel regasin end koolitusele. Eelkõige tahtsin selle läbi teha, et targaks saada, kuidas õigesti jõusaalis treenida. 

Täna olen personaaltreener (sertifikaat FAF Personal Trainer) ja massöör, aga enne kui ma jõudsin selle õige ametini, kogusin teadmisi ja kogemusi erinevatelt aladelt: Eesti-Soome laeval restoranis ja hiljem ka Tallinna (vana)linna restoranides klienditeenindaja; hotelli, tennise- ja spordikeskuse administaator; mineraalkosmeetika müüja kaubanduskeskuste aatriumites; lennujaamas Expokeskuse võõrustaja; Šveitsis uhkes hotellis massöör; SPA-vannide ja kosmeetika müüja/koolitaja; hambaraviseadmete müüja. Päris kirju, kas pole!

Mul on kodus äge kass - Rustik. Kui ma olen päeval kodus, siis kui temal peaks olema mõnus lõunauinak, aga ta ei saa rahulikult kuskil nurgas magada, peab justkui valvama, mis toimub, siis ta tihtipeale ronib tuima näoga klaviatuurile (pildil Blogi peatsis just Rustiku käpad). 

Igapäevaselt sõidan päris palju autoga, aga igal võimalusel püüan olla pigem kahel jalal. Mingil määral püsimatu, kogu aeg peab miskit toimetama, aega efektiivselt ära kasutama. 

Mulle meeldib teha süüa ja siis valminud toitu süüa. Selliselt saan kontrollida mida ma söön, mis kvaliteedi/värskusega toit on, ei ole vähe tähtis ka kogus - palju ma saan süüa.
K
äsil on ka toitumisalane kursus Precision Nutrition, ainult natukene veel jäänud ja olen targem. Söögist, eelistustest kirjutan pikemalt "Minu teises artiklis". 

Tunnistan, ma olen õpi-hoolik! Mulle meeldib õppida! Suurem osa infost, mida tarbin igapäevaselt (podcastid, Raadio 2, artiklid, raamatud), üritan selekteerida välja just vajaliku, targa info, mida saan ka edaspidi kasutada. Tasakaalu saavutan Netflix & Chill ajaga (sarja hooaeg mõne päevaga ära vaadata - piece of cake), samuti on tavatelevisioonist osad saated, mis ei vaja süvenemist, aju-töö-vabad vaatamised puhtalt meelelahutuseks.

Arvan, et enamus tähtsamaid CV-punkte on läbi käidud.  Eks ma hakkan tasapisi siia veel kirjutisi lisama, kas või iseendale hilisemaks ülelugemiseks. Siiralt loodan, et minu blogist saab koht, kus Sa leiad mõtteid, uut infot, vana infot olemasolevate teadmiste kinnistamiseks, meelelahutust. Ei ütle ära ka vastuväidetest, Sinu arvamusest teemade osas. Nii et, tere tulemast minu maailma! 

Lisa kommentaar

Email again: